Cătălin Bordea, scene pasionale cu noua iubită, la un an de la despărțirea de Livia! Cine este femeia care l-a cucerit pe comediant

17 07. 2024, 12:17

Cătălin Bordea a uitat-o pe Livia și și-a refăcut viața la aproape un an de la despărțirea de aceasta. Paparazzi CANCAN i-au surprins pe Cătălin și noua lui cucerire în ipostaze pasionale. Nu rataţi imaginile!

Cătălin Bordea a divorțat de fosta lui soție pe care a acuzat-o de infidelitate în luna iunie a anului 2023. Livia și-a refăcut imediat viața alături de fostul prieten al comediantului, Spike. Cătălin, în schimb, a avut nevoie de terapie pentru a-și reveni, dar se pare că soarele a răsărit şi pe strada lui.

Cine este noua cucerire a lui Cătălin Bordea

Cătălin Bordea a fost surprins de paparazzi CANCAN alături de noua lui iubită, pe numele ei Elena Ardeleanu. Cătălin a întâmpinat-o la aeroport, după care au mers în fața unei vile, acolo unde comediantul a fost foarte atent şi i-a adus bagajul. Înainte să plece, juratul de la iUmor a îmbrăţişat-o şi a sărutat-o pasional. În timp ce se retrăgea spre vila luxoasă, iubita lui i-a șoptit: „Te caut eu”. Conform sursei menționate, este posibil ca cei doi să se fi cunoscut în Dubai.

Vezi pozele aici. 

Comediantul încă face terapie

Cătălin Bordea a trecut printr-o perioada foarte grea atunci când s-a despărțit de fosta soție Livia Eftimie și la scurt timp după și-a pierdut mama. Comediantul a avut nevoie de terapie pentru a trece cu bine prin aceste clipe grele și chiar dacă lucrurile s-au mai liniştit în viaţa lui nu a renunţat la psiholog.

„În fiecare săptămână! Nu îl las. E foarte bun omul. Îți spune în față. Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți, adică…A fost un pic ciudat la început, că eu vin din educația aia unde nu împărtășești lucruri, mai ales cu un bărbat, să zică despre tine că ești mai puțin bărbat”, a declarat Cătălin Bordea la Xtra Night Show.

 

Surso foto: social media, CANCAN.